Krupnioki z grilla

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Krupnioki smarujemy olejem, układamy na grillu, pieczemy z obu stron około 20 minut. Temperatura nie może być zbyt wysoka, bo kiełbaski popękają. Podajemy z musztardą.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1862
Data dodania: 2010-09-03

Zdjęcia

Krupnioki z grilla
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2010-09-03
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Krupnioki z grilla

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.