Kruszonka do ciast

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Masło powinno być miękkie dlatego należy wcześniej wyjąć je z lodówki. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, szybko zagnieść i pokruszyć na cieście i upiec. Ja robię taką do ciast ze śliwkami, słodycz kruszonki świetnie pasuje do kwaskowatych śliwek węgierek.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 1112
Data dodania: 2010-09-16

Zdjęcia

Kruszonka do ciast
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2010-09-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kruszonka do ciast

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.