Kugel z ryżu na słodko

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Gotujemy ryż na sypko. Z jabłek usuwamy nasiona i kroimy w paski. Łączymy ryż z jajkami, jabłkami i rodzynkami. Całość przyprawiamy cukrem, solą i cynamonem. Wszystko wkładamy do posmarowanego margaryną rondla. Pieczemy przez 2 godziny w średnio nagrzanym piekarniku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 3 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 978
Data dodania: 2010-12-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kugel z ryżu na słodko

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.