Kulki mięsno-ryżowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso mielimy lub drobno siekamy,mieszamy z dobrze umytym i osączonym ryżem i jajkami,doprawiamy solą,pieprzem i curry.Z masy mięsno-ryżowej formujemy małe kulki.Liście kapusty sparzyć i zawinąć w nie kulki.Kulki ułożyć w naczyniu żaroodpornym,zalewamy śmietaną i zapiekamy 45 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 579
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kulki mięsno-ryżowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.