Kurczak w warzywach

Ocena przepisu

Składniki

do garnirowania półmiska:

  • pulpety z mięsa

Sposób przyrządzenia

Warzywa i pieczarki pokrój w talarki, wrzuć do rondla na zrumienione masło, a kurczaka posolonego na wierzch połóż i przykryć, duś na wolnym ogniu. Podlewaj po troszku rosołem, aby się nie przypaliło. Jak będzie dochodzić kurczak wsyp tartą bułkę, rosołem podlej, dodaj zieloną pietruszkę i sos zagotuj. Kurczaka rozbierz, wokoło pulpetami z mięsa obłóż, rumianym masełkiem polej.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 693
Data dodania: 2010-03-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kurczak w warzywach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.