Kurczak w ziołach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety umyć podzielić na pojedyncze piersi. Czosnek posiekać, wymieszać z oliwą, posiekanymi ziołami i sokiem z cytryny. Tak powstałą marynatą natrzeć mięso i wstawić do lodówki na kilka godzin albo na noc. Po tym czasie mięso wyjąć z marynaty dać do rękawa do pieczenia i włożyć do piekarnika. Po upieczeniu z powstały sos przelać do garnka, zagęścić łyżką mąki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 463
Data dodania: 2011-01-25

Zdjęcia

Kurczak w ziołach
monciasz#

Dodane przez:

monciasz

2011-01-25
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kurczak w ziołach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.