Kurki w śmietanie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grzyby myjemy w zimnej osolonej wodzie. Drobno kroimy. Cebulę obieramy, myjemy, kroimy w kostkę. Patelnię rozgrzewamy, wlewamy olej, wrzucamy grzyby, podsmażamy około 10 minut, dodajemy cebulę, solimy, pieprzymy, smażymy do momentu, aż grzyby zmiękną. Zdejmujemy z ognia, dodajemy śmietanę i tymianek, doprawiamy do smaku, wstawiamy na ogień, dusimy 3 - 5 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1039
Data dodania: 2011-04-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kurki w śmietanie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.