Kwas buraczany

Ocena przepisu

Składniki

  • buraki pół kg
  • czosnek 2 zabki
  • chleb razoowy 1 kromka
  • woda przegotowana 1,5 L

Sposób przyrządzenia

Buraki obrać, umyć, pokroić w kawałki, umieścić w słoju, zalać wodą, dodać obrane ząbki czosnku i chleb. Przykryć gazą. Po 4 dniach przecedzić.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 4 dni
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 638
Data dodania: 2011-05-17

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kwas buraczany

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.