Łazanki z makiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makaron ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem oleju. Masę makową przełożyć do rondelka, wymieszać z miodem, wanilią, rodzynkami, pokrojonymi orzechami i skórką pomarańczową. Podgrzewać kilka minut. Makaron po ugotowaniu osączyć i wymieszać z podgrzaną masą makowo-bakaliową. Nakładać porcje do miseczek.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 550
Data dodania: 2011-12-28

Zdjęcia

Łazanki z makiem
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-12-29
Łazanki z makiem
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Łazanki z makiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.