Leczo-zupka

Ocena przepisu

Opis

Leczo-zupka

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w kostkę. Zalać 2 litrami wody i zagotować Mortadelę pokroić w paski i przesmażyć. Dodać do zupy. Dodać kostkę, startą na tarce marchew. Dodać leczo, przecier. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać pietruszkę
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 792
Data dodania: 2011-02-28

Zdjęcia

Leczo-zupka
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-03-02
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Leczo-zupka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.