Leczo

Ocena przepisu

Opis

Najlepsze z ryżem.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Boczek dusimy z kiełbaską i cebulką a potem stopniowo dodajemy
pozostałe pokrojone wcześniej składniki. Potrawę należy przez cały czas dusić pod przykryciem. Na koniec dodajemy przyprawy do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1431
Data dodania: 2009-07-14

Zdjęcia

Leczo
kaMisia13#

Dodane przez:

kaMisia13

2010-05-24
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Leczo

2010-02-22 23:18:15

Uwielbiam leczo.
!łeeee#

!łeeee

2009-08-04 15:27:53

prawdziwe leczo to w równych ilosciach:
-pomidory
-cebula
-papryka
oraz przyprawy - świezo mielony pieprz i sól morska

a takie dodatki jak tu to średnio wydumane są :P

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.