Leczo

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Paprykę umyć, wydrążyć gniazda nasienne. Pokroić w paski. Cebulę kroimy w pół plasterki. Kiełbasę kroimy w kostkę. Na rozgrzaną oliwę wsypujemy cebulę oraz paprykę. Dusimy do miękkości. W połowie duszenia dodajemy pokrojoną kiełbasę. Doprawiamy do smaku przyprawą do leczo, solą i pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 843
Data dodania: 2010-10-14

Zdjęcia

Leczo
halina#

Dodane przez:

halina

2010-10-14
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Leczo

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.