Leczo

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pokrojoną cebulę smażymy na smalcu lub oleju. Obraną kiełbasę kroimy w plasterki i smażymy razem z cebulą. Paprykę kroimy w paseczki, dodajemy ją do kiełbasy i smażymy na silnym ogniu przez 10 minut. Gdy papryka zmięknie dodajemy pomidory. Całość doprawiamy do smaku solą, pieprzem i przyprawą jarzynka. Gdy będzie taka konieczność podlewamy wodą. Leczo podajemy z ryżem lub chlebem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 729
Data dodania: 2010-11-04

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Leczo

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.