Leczo z pieczarek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki umyć, obrać, pokroić na plasterki. Boczek pokroić w kostkę. Masło stopić w rondlu, dodać boczek, podsmażyć, dołożyć pokrojoną drobno cebulę, następnie poddusić lekko pieczarki, pomidory sparzyć, obrać ze skórki i dodać do potrawy. Dusić 10 minut, posolić, doprawić pieprzem i dodać posiekaną natkę pietruszki. Podawać na gorąco.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1238
Data dodania: 2010-06-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Leczo z pieczarek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.