Lin w piwie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę pokrojoną w kostkę oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny, odstawić na 30 minut. Cebulę udusić na połowie masła. Wlać piwo, dodać goździki i gotować 20 minut. Mąkę przesmażyć na reszcie masła. Wlać bulion i gotować 10 minut, dodać do ryby,doprawić i gotować 5 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1359
Data dodania: 2008-11-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Lin w piwie

2010-02-23 21:11:44

dobra ryba, lin.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.