Łosoś w majonezie

Ocena przepisu

Składniki

marynata

  • sól 1 łyżka
  • pieprz mielony 1 łyżeczka
  • wódka cytrynowa 50 ml

Sposób przyrządzenia

Z alkoholu, soli, pieprzu robimy marynatę, którą nacieramy nacieramy oczyszczonego łososia. Po natarciu odstawiamy do lodówki na 48 godzin.


Po upływie tego czasu, kroimy łososia na plasterki i podajemy z majonezem posypanym szczypiorkiem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 dni
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 607
Data dodania: 2011-06-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Łosoś w majonezie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.