Losoś z patelni

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Dzwonki umyć osuszyć. Sól, olej, estragon, sok z cytryny dokładnie wymieszać. Dzwonki posmarować z obu stron wykonaną wcześniej marynatą. Odstawić do lodówki na pół godziny. Smażyć na dobrze rozgrzanej patelni. Podawać z plasterkami cytryny.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 977
Data dodania: 2010-06-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Losoś z patelni

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.