Łosoś z rusztu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę sprawić, wymyć, obsuszyć w ściereczce, posolić. Jajka ugotować na twardo. Masło rozpuścić, wymieszać z sokiem z połówki cytryny. Masłem tym posmarować łososia, piec na ruszcie 5 min w temp. 180 stopni C, następnie odwrócić rybę, znowu posmarować masłem z cytryną, piec jeszcze 5 min. Podawać w całości lub podzielić na porcje. Po wierzchu ubrać plasterkami cytryny i jajkami na twardo.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 733
Data dodania: 2009-12-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Łosoś z rusztu

2010-02-23 21:14:25

łosoś, to wykwintna ryba.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.