Łososiowy tatar

Ocena przepisu

Składniki

  • łosos wędzony zimny 35 dag
  • łosoś wędzony na goraco 35 dag
  • koperek 1/2 peczka
  • cytryna 2 szt
  • ocet balsamiczny
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzenia

Oba rodzaje łososia kroimy w kawałki. Koperek siekamy. Z cytryn wyciskamy sok. Mieszamy razem posiekaną starannie rybę i koperek. Dodajemy sok z cytryny. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dodajemy odrobinę octu balsamicznego. Tatar podajemy na kromeczkach razowego chleba z masłem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1022
Data dodania: 2010-08-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Łososiowy tatar

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.