Majonez

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajko dokładnie zmiksować z solą i cukrem. Powoli wlewać cały czas miksując olej, aż powstanie gęsty majonez. Dodać musztardę i ocet, i nadal ubijać. Majonez włożyć do słoika i przechowywać w lodówce.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1001
Data dodania: 2010-03-16

Zdjęcia

Majonez
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-16
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Majonez

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.