Makaron z serem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

W dużym garnku wstawiamy wodę, dodajemy sól i odrobinę oliwy. Gdy woda zacznie wrzeć, wrzucamy makaron, zagotowujemy. Cebule obieramy, kroimy w bardzo drobna kostkę. Rumienimy na rozgrzanej margarynie. Gotowy makaron odcedzamy, przekładamy do miski, dodajemy podsmażoną cebulkę. Makaron na talerzu posypujemy białym serem, solimy do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 544
Data dodania: 2011-04-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Makaron z serem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.