Marchew marynowana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchew pokroić w słupki. Zagotować ocet z cukrem i goździkami. Marchew przełożyć do naczynia, zalać octem i marynować 24 godziny.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1018
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Marchew marynowana
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-12
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marchew marynowana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.