Marchew z kalarepą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchew i kalarepę obieramy i kroimy słupki. Zalewamy wrzątkiem, wsypujemy płaską łyżeczkę soli, pół łyżeczki cukru i gotujemy 10 minut, po czym odcedzamy. Serwujemy z zarumienioną na patelni bułką tartą.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 556
Data dodania: 2010-07-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marchew z kalarepą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.