Marchewka z jabłkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchewki obrać, utrzeć na dużych oczkach tarki jarzynowej. Morele umyć, zalać sokiem jabłkowym, namoczyć przez godzinę, odsączyć, sok zachować, morele pokroić w paseczki. Jabłko bez obierania pokroić w „zapałkę”. Wymieszać: marchewkę, morele, jabłko. Dodać olej, sok jabłkowy i mak. Dla podkreślenia smaku można ewentualnie dodać niewielka ilość soku cytrynowego.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 710
Data dodania: 2010-03-31

Zdjęcia

Marchewka z jabłkiem
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-05
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marchewka z jabłkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.