Marynata do mięs meksykańska

Ocena przepisu

Składniki

  • czosnek 3 ząbki
  • chili 1 łyżka
  • papryka ostra 1 łyżka
  • kminek 1 łyżeczka
  • oregano 1 łyżeczka
  • kurkuma 1 łyżeczka
  • sok z 1 cytryny
  • sok z 1 pomarańczy
  • sok z ananasa 3 łyżki
  • oliwa z oliwek 2 łyżki

Sposób przyrządzenia

Wszystkie składniki dobrze zmiksować z czosnkiem. Marynata pasuje do drobiu i wieprzowiny.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 812
Data dodania: 2010-11-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marynata do mięs meksykańska

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.