Marynata do żeberek śliwkowa

Ocena przepisu

Składniki

  • powidło śliwkowe pół szklanki
  • sok jabłkowy 4 łyżki
  • ocet balsamiczny 1 łyżka
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzenia

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i zamarynować żeberka.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 846
Data dodania: 2010-11-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marynata do żeberek śliwkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.