Marynata jogurtowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

W miseczce wymieszać ze sobą jogurt, musztardę oraz miód. Dodać obrany,drobno pokrojony i roztarty wcześniej z solą czosnek. Wszystko razem dokładnie wymieszać. Na koniec doprawić pieprzem i rozmarynem. Marynata doskonale nadaje się do wieprzowiny, najlepiej mięso zamarynować dobę wcześniej.

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 835
Data dodania: 2011-05-19

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marynata jogurtowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.