Marynowane bakłażany

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bakłażany kroimy 8 plastrów, następnie każdy plaster na pół. Wkładamy do garnka, wlewamy trochę wrzącej , osolonej wody, dodajemy czosnek i gotujemy 10 minut. Osączamy i osuszamy. W misce mieszamy pozostałe składniki i łączymy z bakłażanami, jeszcze raz lekko mieszamy. Schładzamy w lodowce.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 778
Data dodania: 2010-08-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Marynowane bakłażany

2010-08-26 09:44:34

Uwielbiamy warzywa.Te bakłażany są przepyszne.Polecam.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.