Masa budyniowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Żółtka, mąkę wymieszać z 1/2 szklanki mleka. Pozostałe mleko zagotować z cukrem, wlać rozmieszanie składniki, chwilkę gotować. Masło utrzeć, dodając przestudzony budyń.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1625
Data dodania: 2009-12-02

Zdjęcia

Masa budyniowa
Natasza1#

Dodane przez:

Natasza1

2009-12-02
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Masa budyniowa

2010-02-24 20:36:04

Lubię budynie.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.