Maślana masa do ciasta

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Margarynę, masło, cukier i żółtko utrzeć na gładką masę. Do masy wlewać powoli kwaśne mleko i koniak, dobrze utrzeć mikserem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 8 min
Ile porcji: 12
Wyświetlenia: 860
Data dodania: 2010-12-12

Zdjęcia

Maślana masa do ciasta
kiziolek20#

Dodane przez:

kiziolek20

2010-12-26
Maślana masa do ciasta
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Maślana masa do ciasta

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.