Masło czosnkowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ząbki czosnku obrać i rozgnieść dodać do masła posolić do smaku i wszystkie składniki zmiksować na gładką masę. Lekko schłodzić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 949
Data dodania: 2010-05-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Masło czosnkowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.