Masło czosnkowo-selerowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Miękkie masło dokładnie wymieszać z posiekanymi liśćmi selera oraz czosnkiem. Używamy do smarowania pieczywa.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 537
Data dodania: 2011-02-24

Zdjęcia

Masło czosnkowo-selerowe
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Masło czosnkowo-selerowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.