Masło sardynkowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebule obrać pokroić bardzo drobno i zeszklić na 1 łyżce masła, skropić winem, dusić pod przykryciem do miękkości, przestudzić. Jabłko najlepiej małe i winne obrać, zetrzeć na tarce i utrzeć najpierw z sardynkami i cebula, a potem ze stopniowo dodawanym masłem i przyprawić do smaku sola i gałka muszkatołową. .
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 802
Data dodania: 2010-05-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Masło sardynkowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.