Meksykańska tortilla

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Obrane i pokrojone cebule smażymy do zeszklenia na maśle, dodajemy zmiażdżony czosnek i mięso mielone.
Przyprawiamy do smaku.
Dusimy z przecierem, dodajemy osączoną fasolę i kukurydzę.
Na tortillę nakładamy farsz, składamy na pół.
Wierzch można polać ketchupem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 575
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Meksykańska tortilla
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-06-30
Meksykańska tortilla
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Meksykańska tortilla

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.