Melenzana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bakłażana obieram ze skróty, ole i smażę na oleju. W międzyczasie do rondla z łyżką oleju dodaje zmiażdżony czosnek, pomidory, bazylię i oregano.

Bakłażany układam w naczyniu żaroodpornym zalewam sosem pomidorowym, układam plastry mozzarelli i zapiekam, aż mozzarella zacznie brązowieć.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 736
Data dodania: 2009-09-04

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Melenzana

!OlciaW#

!OlciaW

2009-09-19 19:19:15

to mi nieco kojarzy sie z sałatka capresse, no pomidor i mozarella sie zgadza :P

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.