Mielone mięso z ryżem

Ocena przepisu

Składniki

  • mielone mięso 50 dag
  • ryż gotowany 1 szklanka
  • sól 1 szczypta
  • pieprz 1 szczypta
  • jelito wołowe 1 szt

Sposób przyrządzenia

Mięso wymieszać z ryżem, doprawić solą i pieprzem. Napełnić umyte jelito wołowe, zawiązać po obu stronach. Smażyć w oliwie na małym ogniu jak białą kiełbasę.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 926
Data dodania: 2008-11-09

Zdjęcia

Mielone mięso z ryżem
LASER#

Dodane przez:

LASER

2011-01-25
Mielone mięso z ryżem
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Mielone mięso z ryżem

2010-02-22 23:23:33

Nie jadłam czegoś takiego jeszcze.
!Aloy#

!Aloy

2009-06-29 15:36:07

A mnie tak jelita nie smakuja jest malo apetyczne, ale moze ktos woli o smacznego..

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.