Mielone z kapustą włoską

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Liście kapusty obgotować w lekko osolonej wodzie . Pokroić w paski a następnie w kostkę. Do mięsa mielonego dodać kapustę , jajka , przyprawy. Mieszamy dokładnie . Formujemy kotlety , obtaczamy w tartej bułce i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 648
Data dodania: 2010-11-15

Zdjęcia

Mielone z kapustą włoską
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-15
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mielone z kapustą włoską

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.