Mięso na kotlety

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do mięsa dodajemy jajko, bułkę, posiekany drobno czosnek, przyprawy do smaku, odstawiamy na 2 godziny, formujemy płaskie kotlety, smażymy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 481
Data dodania: 2011-02-15

Zdjęcia

Mięso na kotlety
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-15
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mięso na kotlety

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.