Mięso wołowe na obiad

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z musztardy, oliwy z oliwek i keczupu robimy marynatę, łącząc ze sobą podane składniki. Mięso nacieramy przygotowaną marynatą i wkładamy do lodówki na godzinę. Następnie przekładamy mięso do żaroodpornego naczynia, oprószamy słodką papryką, solą oraz pieprzem. Mięso pieczemy w temp. 200*c do momentu, aż będzie miękkie. Podajemy z ziemniakami i ulubioną surówką.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1765
Data dodania: 2010-03-19

Zdjęcia

Mięso wołowe na obiad
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-09
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mięso wołowe na obiad

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.