Migdałowy indyk

Ocena przepisu

Składniki

  • pierś z indyka 6 plastrów
  • płatki migdałowe 1 szkl
  • olej 1 szkl
  • Marynata 1 słoiczek

Sposób przyrządzenia

Każdy plaster mięsa posmarować marynatą i układać w salaterce jeden na drugim, zalać pozostałą marynatą, naczynie owinąć w folię aluminiową, włożyć do lodówki na cztery godziny, tacę z folii wysmarować olejem, ułożyć na niej osączone z marynaty plastry mięsa, smażyć 20 minut obracając i smarując pozostałą marynatą, do zrumienienia.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1303
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Migdałowy indyk

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.