Mintaj pod pierzynką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mintaja pokroić na kawałki. Obsypać sola i pieprzem. Opanierować w mące i jajku. Usmażyć na oleju i trzymać w cieple. Marchewkę i pietruszkę obrać i zetrzeć na tarce. Podgrzać olej, dodać utarte warzywa. Dodać dobrze odsączonego selera, oraz posiekaną pietruszkę. Przyprawić sola i pieprzem. Dodać na koniec koncentrat. Dusić, aż warzywa zmiękną. Podawać kawałki mintaja - obłożone jak pierzynką - warzywami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Czas smażenia: 15 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 530
Data dodania: 2012-07-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mintaj pod pierzynką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.