Mój farsz do gołąbków I

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż ugotuj w wodzie z dodatkiem 2 kostek rosołowych, a gdy będzie gotowy wyjmij na durszlak i odsącz. Mięso mielone podsmaż na rozgrzanym tłuszczu, dopraw do smaku solą, pieprzem i wegetą. Pieczarki oczyść i pokrój w plasterki. Podsmaż i dopraw do smaku solą i pieprzem. Cebulę pokrój w kosteczkę i również podsmaż. Wszystko razem dokładnie wymieszaj i dopraw aby smak był wyraźny. Gotowym farszem napełniaj gołąbki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 11
Wyświetlenia: 848
Data dodania: 2011-12-02

Zdjęcia

Mój farsz do gołąbków I
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2011-12-09
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mój farsz do gołąbków I

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.