Mus z kaszy manny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kaszę gotujemy ba mleku aż do rozklejenia, dodajemy cukier, studzimy. Gdy jest letnia, ubijamy mikserem na puszystą masę, dodajemy kwasek cytrynowy i przelewamy do pucharków. Chłodzimy, a przed podaniem ozdabiamy świeżymi owocami.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 907
Data dodania: 2009-12-02

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Mus z kaszy manny

2010-02-24 22:42:44

Smaczny mus.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.