Musaka po rumuńsku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Obrane, pokrajane na plastry i obsuszone ziemniaki usmażyć na oleju i wyłożyć na sito. Pokrajaną na plastry cebulę przesmażyć na pozostałym tłuszczu. W żaroodpornym naczyniu układać warstwami ziemniaki, mięso, pokrajane na plastry pomidory i cebulę; posolić. Zalać rosołem i zapiekać w piekarniku 30 min.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 621
Data dodania: 2010-02-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Musaka po rumuńsku

2010-02-23 18:35:11

Super.

2010-02-23 10:41:05

Mniam

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.