Musaka ze szpinaku i sera

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę drobno pokroić i udusić na tłuszczu. Szpinak przebrać, wypłukać, liście pokroić, dodać do cebuli i dusić. Przy końcu duszenia dodać sól, paprykę i pieprz. Makaron ugotować w osolonej wodzie [8], odcedzić, przelać wodą. Formę wysmarować tłuszczem, na dnie ułożyć warstwę szpinaku, na niej warstwę makaronu, którą polać tłuszczem i posypać startym serem i zalać mlekiem wymieszanym z jajem. Potrawę zapiec.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 935
Data dodania: 2010-07-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Musaka ze szpinaku i sera

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.