Nadziewane jajka z rzeżuchą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, przekroić na pół i wyjąć żółtka. Parówkę drobno pokroić, dodać żółtka, posiekaną rzeżuchę, majonez, musztardę, doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Masą nadziewać białka, ułożyć na liściach sałaty, udekorować porcją majonezu, kawałkiem papryki i posypać rzeżuchą.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 925
Data dodania: 2011-03-30

Zdjęcia

Nadziewane jajka z rzeżuchą
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-03-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Nadziewane jajka z rzeżuchą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.