Rosół z mięsa wołowego

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Umyte mięso, zalać zimną wodą, osolić, gotować ok. 2, 5 godz. Na wolnym ogniu pod przykryciem. Pod koniec dodać oczyszczoną i opłukaną włoszczyznę oraz zrumienioną cebulę i przyprawy, doprawić do smaku.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 578
Data dodania: 2010-02-16

Zdjęcia

Rosół z mięsa wołowego
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-03-05
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Rosół z mięsa wołowego

2010-02-25 20:18:00

Bardzo lubię różne zupy, bo są pożywne i rozgrzewające.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.