Ocet miodowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bułkę moczymy w occie . Do słoja wlewamy 2 litry wody i miód mieszamy . Dodajemy moczoną bułkę . Przykrywamy słoik gazą , uszczelniamy i odstawiamy na 3 / 4 tygodnie w ciepłe miejsce .Następnie wstawiamy do chłodnego miejsca na 3 / 5 dni . Po tym okresie przecedzamy i przelewamy do butelek .
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 dni
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1373
Data dodania: 2010-09-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ocet miodowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.