Ogórek nadziewany

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ogórki po opłukaniu , kroimy na pół . Wyjmujemy miąższ . Jajka ugotowane na twardo siekamy ; dodajemy miąższ z ogórków , koperek i majonez . Po przyprawieniu mieszamy składniki i wypełniamy wydrążone ogórki . Podajemy schłodzone .
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1251
Data dodania: 2010-09-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ogórek nadziewany

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.