• apette.pl
  • Ogórki kiszone na szybką przekąskę

Ogórki kiszone na szybką przekąskę

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ugotować jajka na twardo, ostudzić i obrać. Pokroić w kosteczkę. Ogórki przekroić na pół i delikatnie wydrążyć środki, następnie pokroić wydrążone części ogórków również w kosteczkę. Pokrojone ogórki lekko odcisnąć z soku i wymieszać z jajkami i majonezem doprawiając do smaku solą i pieprzem. Wydrążone ogórki napełnić farszem i schłodzić w lodówce. Przed podaniem posypać posiekanym koperkiem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 485
Data dodania: 2012-04-17

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ogórki kiszone na szybką przekąskę

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.